Intretinere si exploatare centrale termice

Executam cu personal aurotizat.

Pentru intretinerea si exploatarea centralelor  termice  NocClean ,are angajati  fochisti autorizati I.S.C.I.R. –Grupa „C”, Cazane de apa calda cu  abur, de joasa presiune,muncitor calificat in meseria  a-II-a FOCHIST .
Angajatii  NocClean  vor verifica zilnic/ periodic ( la maximum 24 ore) sistemul de siguranta si avertizare,parametrii  agentului termic si nivelul  apei in cazan,parametrii combustibilului, caracteristicile fizico-chimice ale agentului termic...

mai multe

Intretinere instalatii electrice si automatizari

Pentru intretinerea instalatiei electrice si de automatizari NocClean  are angajati electricieni autorizat GRADUL II avizat A.N.R.E. si electricini de intretinere calificati ,care vor raspunde solicitarilor beneficiarului in legatura cu instalatiile de iluminat interior si exterior, instalatiilor de joasa tensiune ce deservesc tablourile ce alimenteaza coloanele de prize ,terminalele de clima si alti consumatori...

mai multe

Intretinere instalatii sanitare

Pentru intretinerea instalatiei  sanitare din interiorul sediului dumneavoastra, NocClean, are angajati   instalatori  instalatii tehnico-sanitare care vor  intretine toate grupurile sanitare din intreaga cladire, vor  verifica si intretine instalatia de hidrant, vor  intretine instalatiile de condens provenite de la terminalele de clima si toate instalatiile sanitare ce deservesc cladirea...

mai multe

Lucrari de lacatuserie

Pentru lucrarile de lacatuserie, NocClean are angajat personal calificat care va rezolva toate problemele aparute pe partea de lacatuserie. NocClean are in specializare montare dar si reparare de broaste, butuci, chei, broaste electromagnetice,amortizor, amortizoare instalare, reparatii, revizii, service. Folosim marcile Brano, Omega, Dorma, Cisa, Geze, Kale,Abus modele cu actionare hidraulica si cu arc.

mai multe

Reparatii elemente de tamplarie si constructii

Pentru lucrarile de reparatii elemente de tāmplarie si de constructii (zugraveli,reparatii,pavaje,trotuare,fatade) NocClean are formata o echipa tanara care va rezolva orice problema aparuta in intretinerea cladirii.

mai multe

Lucrari de reparatii si intretinere instalatii climatizare

Pentru lucrarile de reparatii si intretinere instalatii de climatizare NocClean are formata o echipa tanara care va rezolva orice problema aparuta in sistem.

Dotarile performante si calificarile personalului ne permit rezolvarea in cel mai scurt timp a oricarei probleme aparute.

mai multe

Dotari minime

Toate utilajele si dotarile folosite pentru prestarea serviciilor de intrtinere sunt din clasa profesionala.

Starea lor tehnica este foarte buna ,indeplinind nivelul de consum energetic si nivelul de zgomot conform standardelor in viguare.

 

servicii noc clean: curatenie, servicii curatenie generala, curatenie birou, curatenie la domiciliu, servicii curatenie Bucuresti, servicii curatenie Ilfov, intretinere si reparatii sanitare, tamplarie, curatenie hoteluri, curatenie firme, curatenie vile, curatenie apartamente, curatenie magazine.