Intretinere si exploatare centrale termice

Pentru intretinerea si exploatarea centralelor  termice  NocClean ,are angajati  fochisti autorizati I.S.C.I.R. –Grupa „C”,Cazane de apa calda cu  abur ,de joasa presiune,muncitor calificat in meseria  a-II-a FOCHIST .
Angajatii  NocClean  vor verifica zilnic/ periodic ( la maximum 24 ore) sistemul de siguranta si avertizare,parametrii  agentului termic si nivelul  apei in cazan,parametrii combustibilului,caracteristicile fizico-chimice ale agentului termic.
La centralele termice care au regim de supraveghere nepermanenta, se va tine evidenta exploatării intr-un registru-jurnal.
In registru-jurnal pot face inscrieri: fochistii, factorii responsabili din unitate (conducerea unităţii si cei insarcinati in scris de aceasta) precum si alte persoane din exploatare, conform atribuţiilor care le revin prin instrucţiunile interne.
Personalul corespunde  cerinţelor funcţiei respective (stare fizica si sănătate), a normelor de tehnica a securităţii muncii si nivelului de pregătire in raport cu complexitatea instalaţiilor .

Executam cu personal aurotizat.

OPERATIUNI DE REVIZIE
Lista operatiunilor executate de specialistul executantului la o revizie tehnica:
OPERATIUNI DE INSPECTIE
Lista operatiunilor executate de specialistul executantului la o inspectie tehnica:


In pretul serviciilor de intretinere nu sunt incluse si materialele necesare inlocuirii. Toate piesele si subansamblele precum si materialele necesare executarii lucrarilor de intretinere vor fi solicitate pe baza unui deviz. Dupa aprobarea devizului, se procura materialele, piesele si subansablele. Din momentul obtinerii aprobarii de achizitionare si cumpararea celor necesare, se trece la executia si remedierea defectiunii aparuta in sistem .

servicii noc clean: curatenie, servicii curatenie generala, curatenie birou, curatenie la domiciliu, servicii curatenie Bucuresti, servicii curatenie Ilfov, intretinere si reparatii sanitare, tamplarie, curatenie hoteluri, curatenie firme, curatenie vile, curatenie apartamente, curatenie magazine.