Lucrari de lacatuserie

Pentru lucrarile de lacatuserie , NocClean are angajat personal calificat care va rezolva toate problemele aparute pe partea de lacatuserie. NocClean are in specializare montare dar si reparare de broaste, butuci, chei, broaste electromagnetice,amortizor, amortizoare instalare, reparatii, revizii, service. Folosim marcile Brano, Omega, Dorma, Cisa, Geze, Kale,Abus modele cu actionare hidraulica si cu arc.
Reparam broaste, butuci, chei, broaste electromagnetice, amortizor, amortizoare inchidere deblocare, blocare usi.
Experienta in montarea si alegerea materialelor si pieselor mecanice intens solicitate din punct de vedere mecanic;
Montari de lacatuserie prin fixari mecanice, sudura pentru fixare solida si fiabila.


Micile reparatii incluse in pretul contractului nu trebuie sa depaseasca 10 % din suprafata totala care urmeaza a fii administrata.Peste aceasta cota lucrarile se vor executa in urma unei negocieri care va cuprinde si pretul manoperei.
In pretul serviciilor de intretinere nu sunt incluse si materialele necesare inlocuirii.
Toate piesele si subansamblele precum si materialele necesare executarii lucrarilor de intretinere vor fi solicitate pe baza unui deviz. Dupa aprobarea devizului , se procura materialele ,piesele si subansablele. Din momentul obtinerii aprobarii de achizitionare si cumpararea celor necesare , se trece la executia si remedierea defectiunii aparuta in sistem .

NocClean va pune la dispozitia dumneavoastra 2 numere de telefon ce pot fi apelate in orice moment pentru interventii (24 de ore zilnic in sistem dispecerat).

Operatiunile de intretinere si reparatii vor fi derulate astfel incat sa nu afecteze programul si/sau conditiilor de lucru ale salariatilor. Operatiunile ample de intretinere sau cele care necesita intreruperea furnizarii unor utilitati se vor efectua,in masura in care acest lucru este posibil,in zi nelucratoare.

servicii noc clean: curatenie, servicii curatenie generala, curatenie birou, curatenie la domiciliu, servicii curatenie Bucuresti, servicii curatenie Ilfov, intretinere si reparatii sanitare, tamplarie, curatenie hoteluri, curatenie firme, curatenie vile, curatenie apartamente, curatenie magazine.